Aurinkosähköjärjestelmä avaimet käteen -palveluna Vaasassa ja lähialueilla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Sähkötyöt Olavi Tarvoselta saat aurinkosähköjärjestelmän kätevästi avaimet käteen -palveluna. Asennamme käyttövalmiita aurinkosähköjärjestelmiä omakotitaloihin, taloyhtiöihin, yrityksille sekä julkiselle sektorin toimijoille. Palvelemme pääsääntöisesti Vaasan ja Mustasaaren alueilla, mutta meiltä voit tilata aurinkosähköjärjestelmän asennuksineen myös saaristossa sijaitseviin kohteisiin.

Olemme sertifioitu aurinkosähköjärjestelmän asentaja

Olemme sertifioitu aurinkosähköjärjestelmän asentaja, joten voit luottaa asiantuntevaan työskentelyymme kohteessa kuin kohteessa. Käytössämme on ajanmukainen aurinkosähkömittari, jota käyttäen pystymme valitsemaan parhaimmat sijainnit aurinkopaneeleille. Aurinkosähkömittareilla mittaamme tarkasti myös aurinkosähkön tason.

Kysy lisää

Kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa palvelua

Meiltä saat aina kokonaisvaltaista palvelua. Tarjoamme sekä asennukset että kaikki erilaiset ratkaisut aurinkosähköjärjestelmiin. Autamme sinua mielellämme käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivien aurinkopaneeleiden valinnassa.

 

Meidät voit pyytää myös veloituksettomalle arviointikäynnille. Paikan päällä pystymme varmistamaan eri aurinkosähköjärjestelmien sopivuuden katollesi.

 

Arviointikäynnillä sovimme sinulle sopivan asennuspäivän. Suunnittelemme asennustyöt huolella ja yksityiskohtaisesti, jotta ne tulevat heti kerralla kuntoon. Huolehdimme myös tarvittavasta dokumentoinnista asiantuntijuuttamme käyttäen.

 

Asennuksen jälkeen opastamme sinut tarkasti aurinkosähköjärjestelmän käyttöön.

 

Aurinkosähköjärjestelmän asennustyö on kotitalousvähennyskelpoinen.

 

Aurinkosähköjärjestelmään kannattaa sijoittaa

Laadukkaaseen ja huolella asennettuun aurinkosähköjärjestelmään kannattaa sijoittaa. Tasokkaat aurinkopaneelit ovat pitkäikäisiä ja luotettavasti toimivia. Ennen pitkää huomaat, miten sähkölaskusi pienenee. 

 

Ajanmukaiset aurinkopaneelit nostavat huomattavasti myös kiinteistösi arvoa. Ennen kaikkea aurinkosähköjärjestelmän käyttöönotto on ekologinen teko, sillä aurinkoenergia ei aiheuta haitallisia päästöjä ja on siten erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto. 

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kysyä meiltä lisää aurinkosähköjärjestelmien asennuksista ja erilaisista, kohteeseesi parhaiten sopivista ratkaisuista, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

 

Meiltä saat aina asiakaslähtöistä palvelua. Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi, jotta pystymme palvelemaan sinua parhaimmalla mahdollisella tavalla. 

Yhteystietoihin