Aurinkosähkö-
järjestelmät

Meiltä saat aurinkosähköjärjestelmän kätevästi avaimet käteen -palveluna. Asennamme käyttövalmiita aurinkosähköjärjestelmiä omakotitaloihin, taloyhtiöihin, yrityksille sekä julkiselle sektorin toimijoille. Palvelemme pääsääntöisesti Vaasan ja Mustasaaren alueilla, mutta meiltä voit tilata aurinkosähköjärjestelmän asennuksineen myös saaristossa sijaitseviin kohteisiin.

Aurinkosähköjärjestelmät yhteistyössä Wsolar Oy

Aurinkosähköjärjestelmien asennukset ja niihin liittyvät sähkötyöt ja valvonnan hoitaa yhteistyössä luotettava kumppanimme Wsolar Oy

Kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa palvelua

Meiltä saat aina kokonaisvaltaista palvelua. Tarjoamme sekä asennukset että kaikki erilaiset ratkaisut aurinkosähköjärjestelmiin. Autamme sinua mielellämme käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivien aurinkopaneeleiden valinnassa.

Meidät voit pyytää myös veloituksettomalle arviointikäynnille. Paikan päällä pystymme varmistamaan eri aurinkosähköjärjestelmien sopivuuden katollesi.

Arviointikäynnillä sovimme sinulle sopivan asennuspäivän. Suunnittelemme asennustyöt huolella ja yksityiskohtaisesti, jotta ne tulevat heti kerralla kuntoon. Huolehdimme myös tarvittavasta dokumentoinnista asiantuntijuuttamme käyttäen.

Asennuksen jälkeen opastamme sinut tarkasti aurinkosähköjärjestelmän käyttöön.

Aurinkosähköjärjestelmän asennustyö on kotitalousvähennyskelpoinen.

Aurinkosähköjärjestelmät
Aurinkosähköjärjestelmät
Aurinkosähköjärjestelmät
Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähköjärjestelmään kannattaa sijoittaa

Laadukkaaseen ja huolella asennettuun aurinkosähköjärjestelmään kannattaa sijoittaa. Tasokkaat aurinkopaneelit ovat pitkäikäisiä ja luotettavasti toimivia. Ennen pitkää huomaat, miten sähkölaskusi pienenee. 

Ajanmukaiset aurinkopaneelit nostavat huomattavasti myös kiinteistösi arvoa. Ennen kaikkea aurinkosähköjärjestelmän käyttöönotto on ekologinen teko, sillä aurinkoenergia ei aiheuta haitallisia päästöjä ja on siten erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto. 

Luotettava valinta

Miksi valita meidät?

Alan arvostettu toimija

Olemme alan tekijöiden keskuudessa arvostettu yritys, jonka valtteihin kuuluvat pätevyys, ammattitaito ja hyvä palvelu.

Pitkä työkokemus

Yrityksemme tarjoaa pitkää kokemusta ja sen myötä karttunutta vahvaa ammattitaitoa kaikkiin kotien ja yritysten sähkötöihin.

Joustava palvelu jopa 24/7

Tarjoamme sinulle sähkötyöt silloin, kun niitä tarvitset. Vikatilanteiden varalta sähköasentajamme päivystää 24/7.

Kiinnostuitko?

Jos etsit sähkötöille pätevää
ja osaavaa tekijää

Sähkötyöt Olavi Tarvonen palvelee Vaasan seudulla ja lähialueilla.