Kotiautomaatio

Tarjoamme kattavia kotiautomaatioratkaisuja kätevästi asennettuna omakotitaloihin, kerrostaloihin, yrityksiin ja julkisen sektorin tiloihin. Palvelemme pääasiassa Vaasan alueella

Älykästä mukavuutta kotiisi

Asiakaslähtöinen lähestymistapamme kotiautomaatioon takaa sen, että jokainen ratkaisumme on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Asiantunteva tiimimme hoitaa kaiken suunnittelusta ja asennuksesta käyttöönottoon asti, varmistaen, että kotiautomaatiosi toimii saumattomasti ja tuo arkeesi lisämukavuutta ja tehokkuutta.

Miksi valita meidät kotiautomaatioratkaisusi toteuttajaksi? Tarjoamme ei vain älykkäitä, vaan myös kustannustehokkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan tee kodistasi älykästä, vaan myös ympäristöystävällistä. Voit hallita valaistusta, lämmitystä, turvajärjestelmiä ja paljon muuta kätevästi älypuhelimesi tai tablet-laitteesi avulla.

Olemme ylpeitä siitä, että kotiautomaatioratkaisumme tuovat lisäarvoa ja mukavuutta asiakkaillemme. Tulemme mielellämme keskustelemaan kanssasi siitä, miten voimme tehdä kodistasi älykkään kodin, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi kotiautomaatio!”

Kotiautomaatio
Kotiautomaatio

Luotettava valinta

Miksi valita meidät?

Alan arvostettu toimija

Olemme alan tekijöiden keskuudessa arvostettu yritys, jonka valtteihin kuuluvat pätevyys, ammattitaito ja hyvä palvelu.

Pitkä työkokemus

Yrityksemme tarjoaa pitkää kokemusta ja sen myötä karttunutta vahvaa ammattitaitoa kaikkiin kotien ja yritysten sähkötöihin.

Joustava palvelu jopa 24/7

Tarjoamme sinulle sähkötyöt silloin, kun niitä tarvitset. Vikatilanteiden varalta sähköasentajamme päivystää 24/7.

Kiinnostuitko?

Jos etsit sähkötöille pätevää
ja osaavaa tekijää

Sähkötyöt Olavi Tarvonen palvelee Vaasan seudulla ja lähialueilla.