Sähköautojen lataus kiinteistöihin Vaasassa ja lähialueilla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Sähkötyöt Olavi Tarvoselta voit tilata sähköautojen latausta varten tarvittavat latauspisteet kiinteistöihin Vaasan seudulla. Teemme ammattitaidolla asennukset esimerkiksi omakotitaloihin ja taloyhtiöihin. Tarjoamme osaavan henkilökunnan ja ensiluokkaiset työvälineet. Meiltä löytyy esimerkiksi mittarit, joiden avulla testaamme, että asentamamme latauspisteet toimivat oikealla tavalla.

Latausaseman asennus helposti ja kustannustehokkaasti

Asennamme laadukkaat sähköautojen latausasemat nopeasti ja helposti: saat meiltä vaivatonta avaimet käteen -palvelua. Ammattilaistemme oikeaoppisesti asentama latauspiste tekee latauksesta tehokasta ja turvallista.

 

Latausaseman hankinta maksaa myös itsensä takaisin monin tavoin. Yksityiset kotitaloudet voivat saada kotilatausaseman asennustöistä kotitalousvähennyksen. ARA puolestaan avustaa asuinrakennuksia omistavia yhteisöjä, kuten taloyhtiöitä ja vuokrataloyhteisöjä. Latausasema myös nostaa kiinteistösi arvoa ja auttaa alentamaan polttoainekustannuksia.

Kysy lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos haluat lisätietoja sähköautojen latauspisteen asentamisesta omakotitaloon tai taloyhtiöön, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen ja arvion aikataulusta.

Yhteystietoihin