Sähköautojen latauspisteet

Meiltä voit tilata sähköautojen latausta varten tarvittavat latauspisteet kiinteistöihin Vaasan seudulla. Teemme ammattitaidolla asennukset esimerkiksi omakotitaloihin ja taloyhtiöihin. Tarjoamme osaavan henkilökunnan ja ensiluokkaiset työvälineet. Meiltä löytyy esimerkiksi mittarit, joiden avulla testaamme, että asentamamme latauspisteet toimivat oikealla tavalla.

Sähköautojen lataus - Latausaseman asennus helposti ja kustannustehokkaasti

Asennamme laadukkaat sähköautojen latausasemat nopeasti ja helposti: saat meiltä vaivatonta avaimet käteen -palvelua. Ammattilaistemme oikeaoppisesti asentama latauspiste tekee latauksesta tehokasta ja turvallista.

Latausaseman hankinta maksaa myös itsensä takaisin monin tavoin. Yksityiset kotitaloudet voivat saada kotilatausaseman asennustöistä kotitalousvähennyksen. ARA puolestaan avustaa asuinrakennuksia omistavia yhteisöjä, kuten taloyhtiöitä ja vuokrataloyhteisöjä. Latausasema myös nostaa kiinteistösi arvoa ja auttaa alentamaan polttoainekustannuksia.

Sähköautojen lataus
Sähköautojen lataus

Luotettava valinta

Miksi valita meidät?

Alan arvostettu toimija

Olemme alan tekijöiden keskuudessa arvostettu yritys, jonka valtteihin kuuluvat pätevyys, ammattitaito ja hyvä palvelu.

Pitkä työkokemus

Yrityksemme tarjoaa pitkää kokemusta ja sen myötä karttunutta vahvaa ammattitaitoa kaikkiin kotien ja yritysten sähkötöihin.

Joustava palvelu jopa 24/7

Tarjoamme sinulle sähkötyöt silloin, kun niitä tarvitset. Vikatilanteiden varalta sähköasentajamme päivystää 24/7.

Kiinnostuitko?

Jos etsit sähkötöille pätevää
ja osaavaa tekijää

Sähkötyöt Olavi Tarvonen palvelee Vaasan seudulla ja lähialueilla.