Sähköurakointi

Sähköurakointi ja -asennukset kaikkiin kohteisiin.
Sähkötyöt Olavi Tarvonen on sähkötöiden osaava tekijä Vaasan seudulla. Tarjoamme vankkaa ammattitaitoa kaikkeen sähköön liittyvään niin kotitalouksille kuin elinkeinoelämällekin pienyrityksistä teollisuuteen. Kiireellisissä vikatilanteissa päivystämme 24/7.

Sähköasennukset tuntityönä ja urakkana

Palveluihimme kuuluvat kaikki kodin sähkötyöt aina pienimmistä pistorasioiden ja kodinkoneiden asennuksista suurempiin sähköistys- ja saneerauskokonaisuuksiin. Tarjoamme sähköasennukset niin tuntityönä kuin urakkanakin. Sähköasentajamme ovat päteviä ja kokeneita tekijöitä, jotka palvelevat sinua ripeästi ja joustavasti tarpeidesi mukaan.

Monipuolisen sähköpalvelun ammattilainen

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat sähkötyöpalvelut avaimet käteen -palveluna. Toteutamme sähköalan työt pienistä asennuksista ja korjauksista aina suurempiin saneerauksiin ja urakoihin. Voit tilata meidät paikalle kodin pieniä sähkötöitä varten ja toisaalta pyytää meiltä tarjouksen laajamittaisiinkin sähköurakoihin niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Teemme vankalla kokemuksella myös PLC-ohjelmointia, automaatiolaitteiden suunnittelua ja teollisuuden kunnossapitoa.

Palveluimme kuuluvat:

Sähköurakointi
Sähköurakointi

Kokonaisvaltaista urakointia avaimet käteen -periaatteella

Hoidamme sähköurakointityöt avaimet käteen -palveluna, eli sähköurakan suunnittelusta asennukseen ja työssä syntyneiden jätteiden kierrätykseen saakka. Autamme myös sopivien sähkötarvikkeiden valinnassa.

Sähköurakointimme sisältää:

Teollisuuden ja kiinteistöjen automaatio

Toteutamme nykyaikaisia teollisuuden ja muiden kiinteistöjen automatisointeja ammattitaidolla. Voit myös solmia kanssamme teollisuuden kunnossapitosopimuksen jatkuvaa huolto- ja kunnossapitoa varten. Varmista teollisuuslaitoksesi toimintavarmuus ja ota yhteyttä!

Luotettava valinta

Miksi valita meidät?

Alan arvostettu toimija

Olemme alan tekijöiden keskuudessa arvostettu yritys, jonka valtteihin kuuluvat pätevyys, ammattitaito ja hyvä palvelu.

Pitkä työkokemus

Yrityksemme tarjoaa pitkää kokemusta ja sen myötä karttunutta vahvaa ammattitaitoa kaikkiin kotien ja yritysten sähkötöihin.

Joustava palvelu jopa 24/7

Tarjoamme sinulle sähkötyöt silloin, kun niitä tarvitset. Vikatilanteiden varalta sähköasentajamme päivystää 24/7.

Kiinnostuitko?

Jos etsit sähkötöille pätevää
ja osaavaa tekijää

Sähkötyöt Olavi Tarvonen palvelee Vaasan seudulla ja lähialueilla.